Home
Home
Kerk voor Jou-dienst

De eerstvolgende KvJ-dienst is gepland op zondagmorgen 12 december, om 9.30 uur in de Gereformeerde Kerk en wordt voorbereid door de tieners van Meet & Eat.

 

Ook door de week zijn we weer gestart!
 
 
K@njerKidZ!
Iedere vrijdagavond oefenen we in onze kerk tussen 18.30 uur en 19.15 uur.
Zit je op de basisschool? Zing dan met ons mee! 
Meer info via elly.korbijn@hervormdnumansdorp.nl.
 
Kinderclubs
Direct na het koor kan je op vrijdagavond naar de kinderclubs Spirit of Gideonsbende.
Informatie via elly.korbijn@hervormdnumansdorp

Plexat

Eens in de drie weken op vrijdagavond of zaterdagavond gaan we gezellige dingen doen met de tieners van 12 tm 16 jaar. We zijn gestart met een leuke trip naar Willemstad en hierna staat o.a. op het programma: bowlen, spelletjesavond, samen naar de kerstnachtdienst, enz.

Sluit je aan? Meer info via Carin (carin.verheuvel@hervormdnumansdorp.nl), die je kan doorverwijzen naar de groepsapp van Plexat (met Anne-Wil, Pieter en Coraliene als leiding).
 
Believe It en Meet & Eat
Bij Believe It (Hervormde kerk) en Meet & Eat (Gereformeerde kerk) leer je op een leuke manier steeds meer over het geloof.
Believe It is gepland op zondagmorgen tijdens de dienst (1x per maand) en twee weken daarna op dinsdagavond. Meer info via Carin (carin.verheuvel@hervormdnumandsdorp.nl).
Bij Meet & Eat is het gesprek over het geloof gecombineerd met een lekkere maaltijd. Meer info via Arnoud (pastoraalteamnumansdorp@gmail.com).
 
Kinderkerstfeest 2021
Eindelijk kunnen we weer een mooi feest vieren voor alle kinderen! Wij kijken ernaar uit en geven alvast de datum door: zaterdagmiddag 18 december. Tot dan!